Про це він розповів у новому випуску програми «Суть подій» із журналісткою Любов'ю Завальнюк.

«Багато людей оцінюють події саме з погляду свого періоду життя. Глобально зараз відбувається те, що одні люди хочуть володіти іншими. Тобто, хтось не хоче працювати, але мати все. А хтось хоче ні про що не замислюватись і делегувати свою відповідальність комусь, і хай за мене думає держава. Але світ змінюється і не завжди саме силою можна досягати чогось, і тоді люди починають розуміти, що світом керує страх. І тут звідки не візьмися з'являється передбачувана всіма світова криза», - розповів він.

Чаплига сказав, що коли постає питання з перенаселенням, то як вирішувати це завдання, а зазвичай це вирішували глобальною війною. Але війни також змінюються, повідомив він, згодом і еволюціонують. А коронавірус та енергетична криза, вважає він, це різні поля битви, але однієї й тієї ж війни.

«І до нього всі були готові, бо всі чекали на Третю світову війну. А наслідки від коронавірусу виявилися ще страшнішими, ніж очікували», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Скаршевський розповів, наскільки важко буде Україні пережити цю зиму.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Бортник назвав причини кризи в українському енергетичному секторі.