Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Ми почали діяльність Центру з того, що запропонували концепцію судової реформи, яка полягала в повному перезавантаженні судової системи. Ми запропонували продовження реформи прокуратури, реформи загалом кримінальної юстиції, нашу дорожню карту з деолігархізації. Але влада наші поради не чує. Тому виникла ідея, аби об’єднати навколо Центру якомога більше людей зі спільними цінностями, в біографіях яких є історії успіху, які своїми руками щось зробили і які хотіли б змінити країну», - пояснює він і додає: «Це наше прагнення і наш, мабуть, політичний проєкт».

За словами Рябошапки, він точно знає, що за діяльністю Центру слідкують в Офісі президента.

«Нас читають, чують те, що ми говоримо, нашу діяльність моніторять. Деякі з тих речей, які ми пропонували, влада брала до уваги і намагалась реалізувати. На жаль, далеко не все. Ця судова реформа, яка зараз розпочалася, слава Богу, вже є певний етап. Ми пройшли створення Етичної ради, яка буде очищати Вищу раду правосуддя. Але це теж була наша ідея ще у 2019 році. Правда, президент не захотів довести її до кінця», - зауважує гість студії.

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Амелін пояснив, чому хороше життя – це не котеджне містечко і п'ятиметровий паркан.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай.ua повідомлв, що Олесь Доній розповів, чому голосував за бюджет Януковича.