Про це він розповів у програмі Олексія Толкачова «Толкова розмова».

«Коли ми дивимося за обрій подій, то нам світ мерехтить, віра шукається, намір формується. Процес мріяння – це вольовий акт, завдяки якому проявляється вихідний мотив і формується чіткий, ясний намір. На-мір, на-мірив. Коли у нас з'являється мрія як якийсь захід майбутнього, то на підставі цього заходу, що є, до тієї межі, яка вже є, приєднувати цей захід. Виникає гра, з'єднання гра-ні. Саме гра є тим механізмом, за допомогою якого ми опановуємо нові можливості», - каже він.

І далі, коли ми маємо мрію, коли ми граємо, у нас обов'язково щось виходить – так, і обов'язково щось не виходить – ні.

«Але коли ми знаємо мрію, то це «ні» нас не вбиває, а уточнює: помилка, дуже сильно. З одного боку, помилка показує, що ми були надто швидкі, але коли ми проходимо помилку, то якраз і додаємо швидкість. Швидкість – скільки зростання. Мрія таки показує, скільки зростання нам можливо. Але в тому випадку, якщо ми вміємо спільно мріяти, тоді ми можемо спільно помилятися. А це якраз і дорога до мудрості, коли ми навчаємось на чужих помилках», - розповідає автор ідеї.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Волошин переконаний, що українське мистецтво має всі шанси вийти на світовий ринок і стати трендом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще