Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Представники Haцкopпycy Івано-Франківщини спільно з ГО «Незламна Haція» вийшли під стіни Коломийського міськрайонного суду на акцію протесту проти відомого сепаратиста Руслана Коцаби, якому висунули підозру у державній зраді», - зазначено у публікації.

На сайті зазначено, що акція проходила під лозунгами: «Коцаба – зрадник України!», «Коцабу за ґрати!». У публікації сказано, що націоналісти провели акцію-перфоманс з метою привернути увагу влади.

«Досі не зрозуміло, чому нинішня влада зволікає зі справою Коцаби. Замість того, щоб припинити відверто антиукраїнську діяльність даного персонажа, ми бачимо постійні перенесення судових засідань та проведення слухань в онлайн-форматі», - сказано на сайті.

У публікації підкреслено, що представники Нацкорпусу й надалі будуть слідкувати за перебігом кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Колаборанти мають сидіти за ґратами!», - заявили на сайті.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін пояснив, що мігрантська криза в Польщі – лише початок російської агресії.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус запропонував Польщі допомогу з навалами мігрантів.