Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

У публікації розповідаються, що протестні акції проти колаборантів відбулися вже і в Києві, і в Івано-Франківську, і в Одесі. «Всіх цих «діячів» об'єднує любов до сусідньої держави та цілеспрямована антиукраїнська діяльність. Незважаючи на те, скільки шкоди вони нанесли Україні, вони залишаються на свободі, продовжують працювати на ворога, а більшість – ще й представляють українську владу», - обурюється керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін у себе в блозі.

Водночас він звертає увагу на те, що правоохоронні органи та РНБО зовсім не звертають увагу на цих колаборантів. А відтак, розповідається у публікації, Нацкорпус висунув під час акції вимогу співробітникам СБУ затримати цих людей. Тут же додається, що генпрокурор отримав від представників Нацкорпусу список депутатів і докази їхньої антиукраїнської діяльності.

Своєю думкою щодо цієї ситуації поділився і речник Нацкорпусу Данило Брусов. Зокрема, він вказує на те, що спецслужби ніяк не реагують на те, що колаборанти ведуть переговори з російським керівництвом, виступають на ворожих телеканалах, публічно вітають Путіна тощо. «Через ЗМІ колаборанти продовжують просувати меседжі про громадянську війну на Донбасі, закликають до переговорів із т.зв. «Л/ДНР», надання квазіреспублікам «особливого статусу», - підкреслює Брусов.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус влаштував акцію протесту на Івано-Франківщині проти Руслана Коцабу.

Також Знай.ua писав про те, що Нацкорпус влаштував пікет під черкаським управлінням поліції.