Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Роман Головін зазначив, що варто купувати землю та інвестувати у неї, однак купувати не більше однієї ділянки. На його думку, з часом може виникнути питання щодо концентрації певної кількості земель в одних руках.

“Одна ділянка — вона може бути від гектара. І те, що я зустрічав, до семи гектарів… Для кожного власника землі земля — це економічний ресурс. Він повинен давати прибуток. Чим більше прибуток — тим краще. Єдине, що зможе збільшити прибуток, це коли людина самостійно господарює на землі. Або одноосібно, або через кооперацію. От саме кооперація, об’єднання власників землі, чи об’єднання на певних платформах, які дозволять вести бухгалтерський облік, податковий, юридичний — дає можливість якраз і заробити в 3-4 рази більше як мінімум з одного гектару землі”, - сказав Головін.

За його словами, для самостійного господарювання потрібно створити програму уряду.

“Ми розуміємо, що немає програми уряду. Яка програма, які завдання, яка мета може бути взагалі у земельної реформи. Все експромтом. А необхідна державна програма, яка буде підтримувати повністю самостійне господарювання. Нам необхідно перейти від орендних відносин до самостійного господарювання. Весь сучасний розвинений світ, він живе якраз на цих умовах”, - додав Роман Головін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він зазначив, що Товариство власників землі в Україні допомагає людям збільшити прибутки, і до нього може вступити будь-який українець.

Як повідомляв Знай.ua, Ігор Комендо пояснив, що передбачають екосистемні проєкти.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олексій Крутибіч заявив про майбутнє аграрної сфери, що їсти хотітиметься завжди.