Про це він розповів у своєму блозі.

«Нещодавно оголосив про створення власної міжфракційної групи, яка називається «Розумна політика». Назва зрозуміла, тому що Разумков є політтехнологом і розуміє, за яким принципом у нашій країні будуються партії: назва має бути співзвучною з його прізвищем», - зазначив Загородній.

За словами експерта, незважаючи на те, що влада заявляє, що формування політичної сили Дмитра Разумкова їм не є небезпечним, за правилами української політики щось має статися: відповідь Разумкову з боку влади буде.

«Чому це небезпечно для «Слуг народу»? По-перше, він показує, що альтернатива є. 23 особи підписали входження до міжфракційного об'єднання і людей 10 точно симпатизує», - сказав Загородній.

Як зазначив політолог, Разумков є альтернативою нинішній владі, тому реакція з боку уряду буде точно. За словами експерта, електоральна підтримка «Слуг народу» може перетекти Разумкову.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній розповів, чому з'явилися противники вакцинації.

Також Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній розповів, навіщо потрібні кадрові ротації в уряді.