Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Це як спосіб реакції. Не реагувати ЄС також не може. Давайте визнаємо, не купували європейські міста автобуси МАЗ, наприклад, так вони й не купуватимуть їх. Чи не купували трактори білоруські, чи іншу продукцію. Вони спокійно можуть відмовитись. І для них це не матиме таких гострих наслідків. А ось для Лукашенка за деякими позиціями прибираємо автобуси, трактори, інші продукти”, - сказав Мусієнко.

Він зазначив, що зокрема скоротили рейси “БелАвіа”, що впливає на скорочення ділової активності.

“Це також контакти, бізнес, інвестування. Ви знаєте, що величезна кількість тих-таки IT-фахівців вже не розглядають Білорусь як хаб у Центральній Європі серйозний, яким, можливо, деякий час і був Мінськ до цих подій. Люди роз'їжджаються і вже не бачать у Білорусі цього потенціалу. Тому для білоруської влади, що б Лукашенко не говорив, це може мати серйозні наслідки. Але чи вплине воно на політику? Ось у чому справа. Я думаю, навряд”, - додав експерт.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі заявив про ситуацію на польсько-білоруському кордоні: “Ця криза є рукотворною”.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін зазначив, що проблема з мігрантами стосується України також.