Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

«Коронавірус вже другий рік тримає усю планету в напруженні. А тому, говорити про коронавірус потрібно фактами та твердженнями, які мають наукове обґрунтування», - вважає Подорожній.

Він зазначив, що ключові медики-інфекціоністи світу сьогодні воюють з коронавірусом, і безумовними лідерами цієї боротьби стали ключові технологічно розвинуті країни – США, Китай та Індія.

«Рано чи пізно таблетку від коронавірусу мали створити. Адже багато років шукали ліки проти туберкульозу, від малярії чи СНІДу – і їх винайшли. Сьогодні, наприклад, той же СНІД перестав бути хворобою-вбивцею і перейшов до рангу хронічних хвороб», - розповів Подорожній.

«Коронавірус – це хвороба, яка здавалося б, не мала викликати сумніву в українців хоча б тому, що вони ходили до школи та вивчали всесвітню історію», - зазначив він.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він нагадав про вбивчий вірус іспанського грипу, епідемію якого пережила на початку ХХ століття Європа. За його словами, ця хвороба, що розпочалась наприкінці Першої світової війни іще більш важко вдарила по Європі, яка і так потерпала від війни, і забрала 17 млн життів протягом 1918-1920 років.

«Ці дві події зрештою призвели до повного переформатування Європи. Загинули дві імперії, перекроїлись кордони практично усіх країн на континенті. І в кінцевому підсумку іспанка стала тригером епохи фашизму та нового арійського месії», - зазначив Подорожній.

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що коронавірус піде на спад у двадцятих числах листопада.

Також Знай.ua повідомляв, що Якименко прокоментував медичні реформи Уляни Супрун.