Про це повідомлено у Telegram-каналі Київського осередку Національного Корпусу.

Як розповідається у публікації, уже цієї суботи за ініціативою «Тотального Опору» київський штаб оборони проведе на території заводу «АТЕК» вишкіл територіальної оборони. «У програмі: тактика, тактична медицина, огляд зброї, інструктори з бойовим досвідом та багато іншого», - стверджують представники Нацкорпусу.

Принагідно вони нагадують про останні події навколо України. Зокрема, йдеться про мігрантську кризу на кордоні Польщі, якій представники Нацкорпусу вже висловили свою підтримку та навіть записалися у добровольці, якщо ситуація погіршиться. «Не забуваємо, що у нас 8-ий рік триває війна з РФ. На нашому східному кордоні стоїть не натовп азійських мігрантів, а озброєні російські солдати. І вони теж готові рушити на нас, якщо Кремль забажає», - підкреслюється на сайті.

А відтак, пояснюють представники Нацкорпусу, українці мають бути готовими до розгортання найгіршого сценарію. «Пакуйте у рюкзак гарний настрій і «спорягу» за бажанням. Ми маємо знати як дати відсіч!», - заявлено на сайті.

Нацкорпус повідомляє, що вишкіл відбудеться 20 листопада, його початок – об 11:00, а вся додаткова інформація – за телефоном +380637646107.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус може допомогти Польщі впоратися з мігрантами завдяки своєму досвіду.

Також Знай.ua писав про те, що Жорін заявив, що проблема з мігрантами стосується України також.