Свою думку вона висловила у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Наразі до парламенту можуть пройти вісім партій. Це чудово, це створює тиск та нервову обставу на Банковій. Створює це тиск і на політичних мастодонтів, які вже звикли до того, що до Верховної Ради проходять лише чотири партії. У новому складі парламенту доведеться домовлятися, створювати коаліції. Це пожвавлює політичний процес. До виборів ще далеко, але зараз у всіх партій є добрі стартові можливості. Можливі об'єднання між ними. Будувати та розвивати партії потрібно вже зараз», - вважає гостя програми.

Вона нагадала, що наступні парламентські вибори відбудуться повністю на партійній основі.

«Українці – це такий народ, який любить нові політичні проєкти, чистенькі, свіженькі. Тому, наприклад, Разумков і його політична сила мають майбутнє. А на Банковій роблять все можливе, щоб позбавити себе такого майбутнього. Втім, там досі думають, що можуть грати з Разумковим, погрожувати відібрати у нього депутатський мандат», - каже Світлана Кушнір.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона прокоментувала подальші політичні перспективи Олександра Корнієнка після його звільнення з посади лідера партії «Слуга народу».

Також Знай.ua повідомляв, що Кушнір розповіла, наскільки насправді подорожчали продукти в Україні.