Про це він розповів у новому випуску програми «А як насправді?» з блогером Мирославою Бобровською.

«Сімдесят відсотків депутатів від партії «Слуги народу» чудово розуміють, що вони ніколи вже не зайдуть до парламенту та не потраплять на таку халяву. І це дуже погано, бо вони голосуватимуть за все що завгодно. І коли політики зараз несуть марення, що будуть перевибори - не буде жодних перевиборів. Тому що самі народні депутати перевиборів не допустять і голосуватимуть за все що завгодно, аби тільки залишитися», - підкреслив він.

Пелюховський сказав, коли наша так звана опозиція каже, що покине мандати і піде з парламенту, то це повний абсурд. Тому нам треба докорінно все міняти, наголосив він, але найголовніше зупинити можливе кровопролиття у суспільстві.

«Суспільство дуже розжарене, воно розжарене настільки, що навіть важко собі уявити. І існуюча ненаситність, і жадібність за рахунок заробітку на простих людях дуже скоро зіткне олігархів із великою проблемою. Якщо з якогось із його підприємств встануть три тисячі робітників і вийдуть, то воно зупиниться. Один олігарх його не запустить, як би він цього не хотів. І я хочу, щоб представники влади мене почули та задумалися, адже рано чи пізно доведеться комусь за все відповідати», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше ймовірність дострокових перевиборів оцінив політик Микола Томенко.

Також Знай.ua повідомляв, що експерт Ігор Попов вказав на чинники, від яких залежить рейтинг Володимира Зеленського.