Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Руслан Бізяєв зазначив, що у разі військової ескалації на Донбасі з боку Російської Федерації, для неї можуть виникнути негативні наслідки. І вони стосуються не лише “Північного потоку-2” та проблем із його сертифікацією.

“Це один із варіантів. Будь-яке ускладнення торговельно-економічних відносин між Росією та Європейським Союзом піде на шкоду зокрема й Росії. Тому що Європейський Союз – це один із ключових торговельно-економічних партнерів Російської Федерації”, - сказав Бізяєв.

За його словами, у пік газової кризи речник президента Росії Дмитро Пєсков заявляв, що вони зроблять усе можливе, щоб забезпечити Європу газом.

“І йдеться не лише про газ. Візьміть усі історії навколо компанії Siemens, яка платить штраф, але продовжує працювати у Росії”, - додав аналітик.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, чи вплинуть на Білорусь санкції.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі заявив про загострення на білорусько-польському кордоні, що відбувається перехід до нової фази протистояння.