Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Білорусь та уряд Білорусі в особі головного диктатора повністю стали підконтрольним сателітом Путіна. І водночас Лукашенко є продовженням агресивної та гібридної політики Кремля, яка ведеться не лише до України, а й до всієї Європи. Тому, коли ми говоримо про небезпеки, які несе для зовнішнього цивілізованого світу Білорусь, сьогодні ми бачимо такі провокації, які відбуваються на польському кордоні», - наголосив він.

Бронжуков вважає, що на польському кордоні штучно була створена міграційна криза для того, щоб у настанову європейцям показати, що Білорусь та Росія можуть завдавати великих неприємностей. Ця криза однозначно штучна, упевнена вона, тому що авіакомпанії привозять мігрантів з Близького Сходу до Східної Європи літаками, адже немає у Білорусі кордонів із Сирією або з Іраком. І мігранти не можуть ніяк потрапити на кордон із Європою, наголосив він, окрім як бути доставленими на ці території.

«Крім того ми ж бачимо, що ці колони мігрантів рухаються під керівництвом КДБ Білорусі. Тобто це цілеспрямована політика держави, яка проявляється таким чином, що на кордон сусідньої держави відправляють велику кількість людей, які намагаються прорватися через цей самий кордон. Така поведінка Лукашенка – це як прямий удар у відповідь на накладені на нього санкції. Таким чином він показує свій сильний чоловічий характер, адже у його системі ціннісних координат на удар відповідають ударом», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чого домагається Лукашенко у ситуації на польсько-білоруському кордоні.

Також Знай.ua писав про те, що Соколовська розповіла, якими можуть бути наслідки навали мігрантів на польському кордоні.