Про це він сказав в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим.

“Європа – це торговий партнер, без якого Росія не може обійтись. Нещодавно було обчислено, що при припиненні відносин із Європою рівень життя росіян впаде втричі. Це неприйнятно для Росії. Скільки б вони не показували свою міць та свої амбіції, неприйнятно для Росії втричі знизити рівень життя населення. І тому, так чи інакше зв'язки з Європою продовжуватимуться”, - сказав Соломон Манн.

Він зазначив, що Європа також не може припинити зв'язки з Росією, оскільки від цього залежить мир у самій Європі.

“Вони стоять на межі кризи також. Їм також важко. І вони не можуть різко взяти та скоротити одного з важливих економічних партнерів. Ні Китай, ні Росія не можуть зупинити зв'язки з ними. Навіть скоротити наполовину”, - додав Манн.

За його словами, коли Україна була під заступництвом Європи, Росія не могла вести жорстку переговорну політику, щоб не зіпсувати відносини. Але коли Україною почали займатися США, з якими Росія має ворожі відносини, їхня риторика змінилася.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв зазначив, що швидше за все конфлікт на Кавказі вирішуватимуть дипломатичними методами.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Богдан Петренко заявив, що Лукашенко практично не відіграє жодної ролі у своїй країні.