Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

Інша річ, що ніколи неможливо передбачити його наслідки.

«Щоб створити скандал, потрібне розуміння контексту, розуміння, як відбувається зараження суспільства інформаційними продуктами, як передається ця інформація. Коли ви починаєте один одному скидати у вайбері, телеграмі, шерите у своїх соціальних мережах. Це в минулому називалося словом «суспільствознавство». Тут треба розуміти динаміку, психологію та соціологію суспільства», - каже він.

Якщо ти розумієш ці закономірності та інструменти, ти можеш це створювати.

«Власне, створити скандал, якщо ти цим володієш, невелика проблема. Набагато складніше вийти із нього. Скандал – це стихія. Ти ніколи не знаєш, де ця хвиля когось накриє і хто включиться», - коментує він питання ведучого.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він навів у приклад магазин, власники якого вирішили зафарбувати малюнки на стіні часів 2014 року.

«Вони навіть не очікували, що ця невелика дія спровокує мітинги націоналістів, коментарі міністерства та генерального прокурора. Ти ніколи не знаєш, де ця стихія може рвонути», - розмірковує політтехнолог.

Знай.uа повідомляв, що Яніна Соколова розповіла про те, чи збирається ставати політиком.

Також Знай.uа повідомляв, що Сергій Гайдай вважає, що Рада штампує закони для тіньової держави, а не для громадян.