Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

Його можна втратити й можна відновити. Він також пояснив, як вдається вирішувати питання з клієнтами у разі їхніх претензій.

«У нас завжди є договір, де прописано результати моєї роботи. Якщо це понятійна угода, тоді ми беремо аркуш паперу чи серветку у ресторані, де прописуємо, що кожен із нас має зробити, і ми підписуємо. Після цієї роботи ми дістаємо аркуш із договором і дивимося: що виконано, що не виконано. Якщо до мене претензій немає – я відкриваю аркушик і людина пише, що фінансових та моральних претензій до Дмитра Юрійовича не маю, всім задоволений», - каже він.

За словами Раїмова, найчастіше до нього звертаються представники бізнесу, чия ділова репутація постраждала.

«Репутація – це такий же капітал, як і решта. Вона відновлюється. Видатні люди у світі припускалися серйозних помилок і змогли при цьому зберегти свій вплив. Мало хто пам'ятає, що Генрі Форд був антисемітом, Х'юго Босс і багато німецьких компаній були причетні до діяльності нацистської партії та шили їм форму. Відомі концерни автомобілів, які ми зараз любимо, робили автомобілі для нацистської партії, військової машини», - розповідає Раїмов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Посилаючись на ці факти із підручників, можна зрозуміти, що репутацію можна втратити. Але ці компанії працюють досі. Імена цих людей і досі на марках автомобілів.

«Це питання повернення довіри. Репутація – це довіра. Чи ми готові знову дати кредит цієї довіри, повірити цій людині? Багато хто плутає репутацію з популярністю. Яка репутація у поп-зірки чи політика? Він має популярність. А бізнес має репутацію. Він виконує свої зобов'язання або не виконує», - робить висновок він.

Знай.uа повідомляв, що заступник головного редактора газети «Вісті» Тарас Козуб розповів про те, як працюють інсайди.

Також Знай.uа повідомляв, що Яніна Соколова розповіла про те, чи збирається ставати політиком.