Про це він розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ Особистості».

За словами Манна, Україні краще не виконувати Мінські угоди, як би це не потрібно було Росії. «Проблема Донбасу – це не Мінські угоди. Мінські угоди в принципі допускають, що вони подовжуватимуться до нескінченності», - підкреслює він.

Водночас Росія, каже аналітик, навпаки наполягає на негайному виконанні Мінських угод і ставить для цього різні умови. Як він пояснює, у разі їхнього порушення з боку України РФ могла би вторгнутися на Донбас. «Водночас для України не вигідно й скасовувати Мінські угоди», - міркує Манн і додає, що тоді держава ризикує опинитися у становищі Грузії.

Водночас гість програми вказує на те, що незкінченне продовження цієї ситуації не потрібне Росії. А відтак, каже він, є шанс знайти компроміс, потрібно вести переговори. «І ось у цьому плані Україні не вистачає, на мою думку, політичного досвіду», - підкреслює Манн.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв назвав наслідки для Росії у разі військової ескалації на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи вигідна Росії відкрита війна з Україною.