Про це він розповів у своєму блозі.

«Давайте розглянемо варіант, що цих біженців розмістять в Україні!» – це, звичайно, викликало феєрію коментарів у бік Німеччини. Хлопці, не можна так працювати на росіян», - зазначив Загородній.

За словами експерта, люди, які перебувають на кордоні з Польщею, не є мігрантами насправді. На його думку, це люди, яких спеціально завезли, за рішеннями урядів Росії та Білорусі.

«Це завезені люди з країн Близького Сходу, щоб розгойдувати ситуацію в Європейському союзі. Вони ставлять ЄС на розтяжку: або пускайте цих людей або, якщо ви стрілятимете, ви виступатимете як терористи», - сказав Загородній.

Як зазначив політолог, це навряд чи ініціатива Лукашенка, а за цим стоїть Москва. На думку експерта, Німеччина вдає, що Росія тут ні до чого, а нарікає все на Лукашенко, тому що, за словами політолога, Німеччина вже давно є союзником Росії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній розповів, чому з'явилися супротивники вакцинації.

Також Знай.ua публікував слова Загороднього про Разумкова: Він показує, що альтернатива є.