Його коментар прозвучав у програмі «Розвилка».

«Україні потрібна поява нових еліт. Крім того, необхідні політична, економічна, гуманітарна та соціальна реформи. І це повинні бути справді реформи, а не їхня імітація. Доведеться попрацювати п'ять-сім років, причому перші два роки буде особливо важко. Далі – вже легше. Після цього українці почнуть повертатися з-за кордону до своєї країни. Річ у тому, що ми маємо стати привабливою країною, тобто такою, в якій люди хочуть жити. Люди мають прагнути їхати сюди, а не звідси. Такий стан справ і буде показником успіху перетворень», - каже політолог.

Він також торкнувся питання, чому українцям доводиться так дорого платити за свій газ.

«У ціні газу в Україні існує величезна корупційна складова. Тому споживачам доводиться платити за газ понад сім гривень там, де інакше могло б вистачити двох-трьох», - зазначає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що Олександр Лукашенко, організувавши проблему мігрантів на польському кордоні, досяг визнання з боку Європи.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, подальше посилення війни на Донбасі призведе до небажаних для Росії наслідків.