Про це він розповів у програмі Олексія Толкачова «Толкова розмова».

«Просто колись я зрозумів, як це можна зробити. Наш основний інструмент – це мийка високого тиску, це не дуже поширений апарат, і не в кожному київському будинку він є. Минув час, перш ніж я, як киянин, дізнався, що такі штуки існують. Зіставивши розуміння, наскільки місто брудне, і знання про принципи роботи цього апарату, вирішив просто зробити Київ кращим своїми руками. Для цього не потрібно великих грошей та якихось особливих навичок. У нас вийшло», - каже він.

Першим у цьому ланцюжку подій було знайомство з апаратом та принципами його роботи. Далі прийшла ідея використати його на благо міста та його мешканців.

«Потім, через два роки, спала на думку назва. То були паралельні процеси. Я не знав, що це пазли однієї картини. Назва «Києве, мий» спала мені на думку наприкінці 2019 року, а ініціатива з'явилася у травні 2020, коли я випадково, сидячи біля телевізора, зрозумів, що це можна поєднати. Тоді все й склалося», - зізнається Онопрієнко.

Сьогодні ініціативна група складається із восьми осіб. Саме ядро ​​ініціативи, люди, які працюють над проєктом щодня, – із п'яти.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«У мене часто питають, скільки локацій вже відмили? Я не можу сказати, що ми відмили хоч щось, але ми рахуємо акції, ми бачимо статистику. Минулого тижня була 70-та акція», - каже він.

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів про модель розвитку України «за домовленістю»: «Захід – ідейні люди, ви займаєтесь духовними справами».

Також Знай.ua повідомляв слова Чепового, що Сенсом держави є щастя громадян, які можуть, не виїжджаючи з країни, самореалізуватися.