Про це він розповів у програмі Любові Завальнюк «У справі».

«Стрімке збільшення кількості вихідців з арабських країн справді стало проблемою для Європейського Союзу, але й для нас. У нашого північного сусіда, Росії, такі ж проблеми. Вони стикаються з проблемами своїх територій, мешканці яких сповідують мусульманську релігію. У Москві навіть відбуваються міжнаціональні бійки. Але вони, до речі, з урахуванням їхнього авторитаризму, це швидко вирішують між собою», - розповідає експерт.

Що ж до Європейського Союзу, то там також є свої особливості.

«Федеративна республіка Німеччина стала великою, багатою країною, як вважається, поліцейською державою. Їхня національна поліція дуже жорстко ще поки що припиняє будь-які порушення. Французи також мають національну політику. Вони не платять навіть допомоги, якщо приїжджають мігранти і не віддають своїх дітей на навчання до французьких шкіл. У результаті виходить, що через три – чотири роки діти стають французами і за рівнем володіння мовою, і за світоглядом», - зазначає Старіков.

А для України, якщо так далі піде, перспективи менш оптимістичні, продовжує він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Нам до цього треба готуватись. Тому що одна справа, коли люди несуть свою культуру і свою релігію. Але найголовніше інше. Важливо не допустити, щоби серед цих мігрантів не прийшли представники терористичних організацій. Нам ще певних елементів тероризму не вистачало», - робить висновок Олег Старіков.

Знай.ua повідомляв про те, що Ерфан Кудусов нагадав, що Росія не вперше окупувала Крим.

Також Знай.ua повідомляв про те, що Андрій Єрмолаєв бачить у великих інвестпроєктах небезпеку для суверенітету України.