Свій коментар вона дала у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Коронувати» президента цілком реально, оскільки все впирається в парламентську більшість. В цьому випадку нові вибори можуть і не знадобитися. Інша річ, що, за словами експертів, монобільшості у Верховній Раді вже немає. Реально за ініціативи влади там зараз голосують від 218 до 222 депутатів, решта голосів дістається з депутатських груп. Але це те саме ситуативне голосування, яке ніхто не скасовував, і яке було у всіх попередніх скликаннях парламенту. За фактом монобільшість таки є, і вона готова підтримати будь-які зміни до Конституції», - вважає гостя програми.

За її словами, теоретично у всій Конституції можуть залишити лише одну фразу: «Президент завжди правий».

«Голосів одних «слуг» для цього не вистачить, але можна залучити голоси із різних депутатських груп та об'єднань. Адже в нас кожен вірить, що він зможе домовитися. Ця віра в українському істеблішменті невигубна», - каже Оксана Бєлякова.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона заявила, що в Україні є верхи та низи, але немає середнього класу.

Також Знай.ua повідомляв, що за словами Бєлякової, українські парламентарі закликають співгромадян до вакцинації, але самі не поспішають проходити її.