Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі Знай.ua.

«В Україні виявили найчеснішого депутата. Чи то на зло ворогам, чи то на радість мамі депутат задекларував своє скромне майно», - зазначила Завальнюк.

Вона розповіла, що на Рівненщині 36-річний народний обранець Вирівської сільради Володимир Пачесний вирішив не приховувати своє майно і задекларував: 124 біткоїни та 500 акцій компанії Tesla загальною вартістю близько 230 млн грн, які він придбав у 2013 та 2013 роках, годинник PATEK PHILIPPE за 1 млн 460 тис грн, готівку на 9,3 млн грн та $77 тис, а також банківські активи 1,4 млн грн та $12,4 тис; у дружини: 4 шуби на 1 млн 70 тис грн і готівка на 2,2 млн грн та $40 тис.

«Просто звичайний депутат та підприємець. А що вже казати про нардепів. І поки ми з вами рахуємо копійки, щоб дотягнути хто до пенсії, а хто до зарплати, у стінах Верховної Ради гроші ллються рікою», - заявила Завальнюк.

Зокрема, вона відзначила утримання помічників депутатів, яких у нардепів може бути до 30 осіб. Журналістка додала, що народних депутатів в Україні 450, тому можна уявити, скільки помічників живуть за гроші українців.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Скільки і якому помічникові платити і чи взагалі платити, вирішує сам народний обранець. Щорічно цифра, яку держава виділяє на утримання помічника чи помічників, змінюється, оскільки вона прив'язана, як і пенсія чи мінімальна зарплата, до прожиткового мінімуму. Цього року йдеться про 740 тисяч гривень на одного депутата. Що там із бюджетом? На субсидії у нас не вистачає?», - каже Завальнюк.

Як повідомляв Знай.ua, Скаршевський розповів, наскільки важко буде Україні пережити цю зиму.

Також Знай.ua писав про те, що Бортник назвав причини кризи в українському енергетичному секторі.