Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Українська народна забава – у всьому шукати зраду. Але в цій справі зради не було – принаймні поки що не було. Розслідування скандалу з «вагнерівцями» тривало рік, але жодної зради не виявило. Його вели й Bellingcat, і тимчасова слідча комісія. Нині головне завдання журналістів та експертів – зіставляти результати обох розслідувань, шукати, в чому вони збігаються, а в чому розходяться. Але ми поки що не знаємо, що буде у другій частині розслідування, яку нам лише обіцяють. Втім, уже зараз видно: таких фактів, яких ми всі – особливо Петро Порошенко – довго чекали, там немає. Немає драматичного трилера, немає поштового голуба, який рівно опівночі вилетів із будівлі на Банковій», - іронізує гість програми.

Він зазначає, що Bellingcat опублікував дані свого розслідування пізніше, ніж тимчасова комісія.

«Можна зробити висновок, що весь цей час йшов діалог між Христо Грозєвим з його командою та дипломатичною спільнотою, і, швидше за все, офіційним Києвом. Але в історії з «вагнергейтом» багато незрозумілих місць, які кожен домислює сам», - зазначає Петро Охотін.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він наголосив на ролі соціальної мережі Facebook у сучасній політиці.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Охотіна, зараз багато шахраїв в Україні видають себе за представників Офісу президента.