Про це стало відомо з програми «Суть подій» на каналі Знай.ua.

«Чи сяде п'ятий президент? Питання з філософської перейшло у юридичну площину. Кажуть, що в повітрі вже запахло горілим шоколадом, адже СБУ підозрює Петра Порошенка у держзраді», - розповіла Завальнюк.

Вона зазначила, що з останніх новин резонанс у пресі викликала заява Івана Баканова про те, що Служба безпеки України перевіряє можливу причетність колишнього президента країни Петра Порошенка до постачання вугілля із самопроголошених республік у Донецьку та Луганську. Журналістка додала, що СБУ оприлюднила записи розмов датованих 2014 роком, у яких фігурує, зокрема, ім'я Порошенка з приводу поставок вугілля з ОРДЛО.

«На офіційному сайті СБУ є інформація, що у травні цього року Порошенка вже викликали на допит, але він не з'явився. А вже у листопаді Баканов розкрив більше інформації про звинувачення на адресу Порошенка та не обійшлося цього разу без жінки», - зазначила журналістка.

Так, за словами Завальнюк, Баканов заявив, що спецслужба розпочала перевірку можливої причетності експрезидента Петра Порошенка та ексголови НБУ Валерії Гонтарєвої до розслідування про державну зраду.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Тим часом колишній Президент Петро Порошенко заявляє, що проти нього на даний момент розслідується 90 кримінальних проваджень. Ви тільки вдумайтеся: він був президентом лише одну каденцію, це ж треба було так накосячити?», - каже Завальнюк.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Тизенгаузена, що українці в полоні хибних уявлень щодо Євросоюзу.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Охотіна, зараз багато шахраїв в Україні видають себе за представників Офісу президента.