Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Таке враження ніби це спеціально було зроблено. Це був мій третій вхід за день. На першому вході все було просто. Мене ж знають і багато хто просто вже не перевіряє. Можливо, вони обмінюються інформацією про ПЛР-тести, бо я просив, щоб, якщо є така можливість, записували… Вранці я був на ТРК “Рада” в ефірі, все чудово зайшов. Нічого не перевіряли. Ні сумку, ні посвідчення, ні ПЛР-тест, все гаразд”, - сказав Камельчук.

Він зазначив, що також нічого не питали, коли він проходив через коридор внизу, лише перевірили сумку.

“Пішов до помічників, треба було передати документи, щось підписати, заходити назад: “Здрастуйте, у вас щось дзвенить”. Тобто сумка проїхала, вже дзвенить. Я говорю, ось телефон, уже поспішаю, треба йти. Не пропускають”, - додав Юрій Камельчук.

За його словами, вони вже спілкувалися із охороною на тему того, щоб скрізь були однакові правила.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

“Тобто однаково щоб налаштували рамочки, однаково всіх питали, перевіряли, але головне – щоб був момент толерантності та поваги. Я вважаю, що не дуже приємно, коли до вас підходить якась чужа людина і практично ви впираєтеся в її груди, і вона замість того, щоб дати кудись пройти, робить крок вам назустріч”, - підкреслив нардеп.

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Завальнюк розповіла скільки державних коштів йде на помічників депутатів.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Юрій Камельчук пояснив, чому цього опалювального сезону Україні не вистачає вугілля.