Фрагмент виступу він опублікував у своєму блозі.

«Команда Зеленського досить звично для себе використовує таку тактику, що, коли вони потрапляють у черговий зашквар, то вони відмовчуються. З величезної кількості скандалів вони вийшли завдяки тому, що просто не реагували, а люди забували, але так не буде із ситуацією із вагнерівцями», - зазначив Жорін.

За словами Жоріна, справа вагнерівців – це справа державної зради, безпеки та міжнародної ганьби. На його думку, підозри у державній зраді має отримати верхівка влади.

«Ми маємо побачити нормальне адекватне розслідування, а не те, що відбувається за участі Мар’яни Безуглої, бо це, м’яко кажучи, цирк. Скоріше за все, українцям разом з адекватними представниками у парламенті доведеться власноруч притягувати до відповідальності», - сказав Жорін.

На думку Жоріна, усі політики, які себе вважають проукраїнською силою, повинні об’єднатися задля вирішення цієї справи. За його словами, справа вагнерівців може стати вирішальним чинником у завершені політичної кар’єри чинної влади.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ветерана Дмитра Кухарчука за рішенням суду відпустили з під варти.

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус анонсував конференцію з приводу міграційної кризи.