Про це вона розповіла у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з Катериною Павловою.

«Листопад для людей – це як робота над помилками. Нам було дано листопад як місяць, що вичищає, трансформує перед тим, як ми вступимо в енергію 2022 року. Це як генеральне прибирання і ті сценарії, і сюжети в житті людини, які були недоопрацьовані, вони доопрацьовувалися в листопаді. Нумерологія листопада – це цифра сім, а сімка – це завжди підіть повчіться і зробіть роботу над помилками. Багато людей вважають, що код сім – це щаслива кількість, але насправді це двоякий код, який має певний підтекст», - сказала вона.

Нонна Мусалян розповіла, що, якщо в особистому житті ви щось не доопрацювали, то вам може дати простір цей урок доопрацювати. Або дозрозуміти у відносинах партнерських у бізнесі, вважає вона, у кожної людини це індивідуальний сценарій та індивідуальний урок. Ми вступаємо в енергію 2022 року у лютому, підтвердила вона, а зараз час для очищення, перезавантаження. Щоб ми очищені і з новим світоглядом, наголосила вона, перейшли в енергію наступного року.

«Через те, що ми як жителі планети Земля залежимо від Сонячної системи і цим не варто нехтувати. У нас Марс зараз у своєму сильному знаку Скорпіоні. А Уран із Марсом в опозиції – це завжди означає непередбачуваність. Це може бути щось емоційне, войовниче. І попереду маємо майбутній коридор затемнень, який потрібно успішно пройти. Все це сприяє тому, що в життя людини може щось блискавично вриватися. І це момент, коли ви зазвичай живете, а завтра вам зателефонують, і вам треба буде щось кардинально змінити», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що Коронавірус піде на спад у двадцятих числах..

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.