Про це вона розповіла у програмі Любові Завальнюк «Прогнози».

«Я маю не залякати, а попередити тих, кому потрібно бути більш уважними до себе та здоров'я. Це Водолії, народжені з 27 січня по 1 лютого, Леви, народжені з 30 липня по 4 серпня, Скорпіони, народжені з 31 жовтня по 4 листопада, Стрільці, народжені з 28 квітня по 2 травня, Діви, народжені з 31 серпня по 4 вересня. Якщо люди знають свій гороскоп, і у них Місяць знаходиться з 9 по 12 градус Водолія, Лева, Тельця чи Скорпіона, будуть дуже чутливі та вразливі», - каже Альбіна Пономаренко.

Тому треба дати собі більше свободи, не будувати грандіозних планів на роботі, бо реально можна надірватися. У грудні у них може статися спад енергії, який схиляє до депресії та зневіри.

«Їх ніщо не тішить. Тому якщо поруч з нами будуть такі люди, то їм потрібно більше тепла, більше уваги. Нехай навіть зайву годинку поспить людина. Таким людям потрібно більше уваги та тепла у грудні. У них народжуватимуться руйнівні емоції, бурі переживань, які можуть виплескуватися зовні, а можуть і руйнувати людину зсередини. Таким людям потрібно більше уваги, більше чаю, більше пледу», - робить висновок Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Єрмолаєв бачить у великих інвестпроєктах небезпеку для суверенітету України.

Також Знай.ua повідомляв, що Анатолій Амелін прогнозує посилення хаосу на світових ринках: «Ковід нікуди не пішов».