Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Ретроградна Венера починається в період з 19 грудня і закінчується 29 січня. Тобто досить довгий етап ми проживемо разом із ретроградною Венерою. Венера - це планета кохання, яка відповідає за гроші, добробут, наші бажання та естетику. Це дуже жіноча планета і в той момент, коли вона починає рухатися ретроградно, ніби назад, а це відбувається раз на півтора року. Для людей всі процеси, які пов'язані з Венерою, а це: любов, гроші, інвестиції, доходи, покупки та реалізація наших почуттів і бажань, починають гальмуватися», - повідомила Ганна Вергелес.

Вергелес сказала, що в цей період відбувається процес опору, коли ти хочеш нових відносин, а процес не йде. Астрологи говорять про те, наголосила вона, що в період ретроградної Венери не підходить для початку відносин та якихось великих інвестицій. Але це не означає, що нічого купувати не можна, підтвердила вона, а йдеться про дорогі покупки. У цей період краще не інвестувати свою енергію та гроші, підтвердила вона, у нові відносини та покупки.

«Бо, найімовірніше, буде зроблено не дуже правильний вибір. Але в цей період ми налаштовані на дуже глибоке вивчення себе. І цей час, щоб розібратися вже із поточними відносинами. Сісти й глибоко зазирнути собі в душу, подумати про те, чи справді я цього хочу. Чи дійсно я хочу ці нові придбання, чи це данина моди. І ось ретроградна Венера - це чудовий час, щоб дуже глибоко доторкнутися до своєї душі та почути себе», - резюмувала Вергелес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.