Про це стало відомо з програми «Суть подій» на каналі Знай.ua.

«За рік платіжки українців за послуги ЖКГ підвищилися аж на 32,5%: у вересні 2021 року вартість послуг ЖКГ склала 11 млрд грн, що на 2,7 млрд грн більше, ніж рік тому.

За її словами, так буває лише тоді, коли при владі не ті люди, які можуть навести лад. На думку журналістки, всі зміни, які мали відбутися, вже відбулися. «ЖКГ більше не сервіс для людей, а бізнес на людях. Послуги ЖКГ все дорожчі - олігархи ЖКГ все багатші», - заявила Котенкова.

Журналістка вважає, що вже наступного року країну чекає колапс, оскільки не вирішено жодної проблеми у сфері ЖКГ, а лише відкладено критичні для людей наслідки деяких з них. Вона назвала серйозні проблеми цього опалювального сезону, через які він став настільки обговорюваним.

«Високі ціни на газ, гострий дефіцит вугілля та труднощі його постачання, масовий простій енергоблоків у поєднанні зі зношеною інфраструктурою. Адже ще не було морозів», - каже Котенкова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вона додала, що влада гарячково намагається щось робити. Журналістка зазначила, що за таких умов Міненерго навіть розглядає варіант переведення частини енергоблоків ТЕС на газ. За її словами, у міністерстві вважають, що це дозволить фінансово збалансувати підприємства та уникнути заборгованості перед «Нафтогазом». При цьому, каже Котенкова, треба нагадати, що тисяча кубів газу сьогодні коштує близько $1 000 проти $300 минулого року.

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Катерина Котенкова зазначила, що газу в Україні достатньо, щоб повністю забезпечити потреби населення.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Володимир Воля заявив, що у нас в Україні виходить дуалізм влади, який жодної користі не приносить.