Свою думку він висловив в ефірі програми Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Постійно порівнювати Путіна та Лукашенка безглуздо. Згадайте, 1994 року, коли Лукашенко очолив Білорусь, Путін носив валізку за Собчаком. Лукашенко перебуває у більш важкій ваговій категорії, ніж Путін, просто майданчик у нього менший. Адже Білорусь маленька, там лише шість областей. Лукашенко погодився на союзну державу для того, щоб самому стати наступником Єльцина. А тоді все йшло до цього. Путін же 2000 року «вистрілив» лише завдяки новому рівню політтехнологій та зростанню цін на нафту», - вважає гість програми.

А в Білорусі, зазначає він, нафти немає, і умови там зовсім інші.

«Лукашенко завжди йшов до своєї мети, не зупиняючись ні перед чим. Тому немає сенсу говорити, наприклад, що він став правою рукою Путіна – кожен із них сам по собі. І те, що відбувається зараз, не можна назвати їхньою спільною грою», - каже Всеволод Непогодін.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Тарас Загородній висловив упевненість у тому, що за кризою на польсько-білоруському кордоні стоїть Росія.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Ігор Козій назвав цілі, які Путін переслідує при організації цієї кризи.