Фрагмент виступу він опублікував у своєму блозі.

«Хотів би відзначити неадекватність нашої влади від початку цього процесу. Спочатку ця інформація з’явилась від США та Британії, і що зробила команда Зеленського? Вони усі сказали, що це не правда, але пройшов тиждень-два і вони вже подякували Штатам», - сказав Жорін.

За словами Жоріна, річ у тім, що або українцям просто брешуть, або на посадах знаходяться некомпетентні люди. На його думку, обидва ці варіанти, ймовірно, можуть існувати.

«Дивуватися на 8-му році війни, що на нас може напасти більш агресивно РФ – це неадекватно і дивно. Готуватися до цього потрібно було не після повідомлення США, а усі ці роки, але нічого з цього не відбувалося», - зазначив Жорін.

На думку Жоріна, зараз ситуація зі стягуванням російських військ створює напругу, але, за його словами, РФ обере час для наступу, відштовхуючись від поведінки нашої влади – вони будуть спостерігати за їхньою реакцією.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Вони так само робили й у 2014 році: вичікували для них зручний час. Звісно, що вони будуть робити кроки по дестабілізації всередині країни і, звісно, що вони хочуть забрати більше фізичної території України, але це все залежить від того, як ми будемо до цього готові», - сказав Жорін.

За словами Жоріна, першим кроком, аби попередити дестабілізацію всередині країни, можна було б ухвалити закон про колаборантів, щоб особи, які діють на користь ворога, не змогли спричинити дестабілізацію.

«Тому, що Росія має плани нападати та захоплювати Україну, досить дивно дивуватись. Українська влада мала б сьогодні готуватися, тому що ми знову зараз опинимося у ситуації, коли армія та добровольці готові, а слабке місце буде в Офісі президента», - сказав Жорін.

Як повідомляв Знай.ua, ветерана Дмитра Кухарчука за рішенням суду відпустили з під варти.

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус анонсував конференцію з приводу міграційної кризи.