Про це він розповів у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

На думку експерта, передусім потрібно добре розуміти, хто такий «старший брат». «Це, скажімо так, вищі сили», - підкреслює він. За словами Непогодіна, для Білорусі таким «старшим братом» є не Росія, а Китай.

Як він пояснює, Китай використовує не агресивну стратегію захоплення території, а вирішив просто скупити всі підприємства держави. «Китай найбільше інвестицій у яку країну зараз вклав? У Білорусь. Не просто так. Вони її планують зробити таким хабом, коридором для свого входу до Європи», - пояснює політтехнолог.

Аби не бути голослівним, Непогодін вказує на те, що свого часу й у російському Іркутську все було китайським. Зараз же, каже він, Китай планує використати Білорусь як плацдарм для виходу на європейські ринки. До того ж, підкреслює експерт, Лукашенко налагодив тісний контакт із Сі Цзіньпіном, знайшов свого «старшого брата» і може дозволити собі робити все що завгодно.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Непогодін прокоментував взаємини Володимира Путіна та Олександра Лукашенка.

Також Знай.ua писав про те, що Бронжуков розповів, чи варто побоюватися відкриття другого фронту з боку Білорусі.