Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Власник Шулявського мосту привів його в убитий стан, а потім вирішив передати місту. Такий щедрий жест. Карл Маркс, якщо не помиляюся, писав: якщо забезпечити капіталу 300 відсотків прибутку, то немає такого злочину, яким він не піде. А в цьому випадку йдеться про дуже великі гроші. Але найприкріше не це. Ми виставляємо на приватизацію те, що було створено 40-50-60 років тому, а зараз нічого не створюємо. Наразі президент приходить з інспекцією на вокзал і обіцяє, що до кінця місяця «Укрзалізниця» отримає сто нових вагонів. Але хто підсунув йому такі цифри? Скільки часу потрібно зробити один вагон? На це знадобиться не один місяць, і, можливо, навіть не три», - каже гість програми.

За його словами, така обіцянка може мати сенс лише в тому випадку, якщо вагони вже стоять на складі готової продукції, але цей варіант він вважає малоймовірним.

«Можливо, влада розраховує на те, що згодом ми забудемо її обіцянки», - припускає Віталій Романченко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він вказав на відмінності бюджету на 2022 рік від попереднього.

Також Знай.ua повідомляв, що Романченко розкритикував ідею максимального усунення української держави від участі в соціально-економічних процесах.