Про це вона розповіла у новому випуску програми «MY.UA» з Катериною Павловою.

«Товари з ОРДЛО будуть сертифіковані і продаватимуться РФ, тобто тут забирається якась посередницька складова і, умовно, вони маркуватимуться майже як товари з РФ. Відповідно самі товари, які можуть вироблятися у цих невизнаних республіках, – це вугілля, насамперед. Вони йтимуть як внутрішній продукт РФ», - розповіла вона.

Решмеділова сказала, що РФ не визнає себе учасницею війни на Донбасі, а ці моменти вказують на участь РФ у війні. Головне питання в тому, вважає вона, що на підконтрольній території у східних регіонах є маса підприємств, які стиснулися після 2014 року, так і досі не можуть працювати на повну силу. В основному ми бачимо, що раніше промислове серце України з низки причин перебувало в роботі не на повну потужність, наголосила вона, а зараз майже зупинилося.

«Ми бачимо, що навіть підконтрольна частина України не вкладає у розвиток промислових потужностей. І це велика проблема, бо якщо Україна нічого не виробляє, то залишається питання, чим ми торгуватимемо. Найчастіше будь-який завод – це містоутворююче підприємство, навколо якого вибудовувалася вся інфраструктура. Якщо ви живете у місті, в якому нічого не працює, у вас не тільки немає перспективи, а й засобів для виживання вкрай обмежена кількість», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що Олександр Лукашенко, організувавши проблему мігрантів на польському кордоні, досяг визнання з боку Європи.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, подальше посилення війни на Донбасі призведе до небажаних для Росії наслідків.