Про це вона сказала в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Я думаю, що поки що провісників саме до революційних якихось змін, великих серйозних протестів – поки що таких підстав сильних немає... Справді, кінець листопада та грудень зазвичай у нас сезон турбулентності. У нас дуже циклічно проходять Майдани, якщо можна так сказати. І вони мають свою сезонність”, - сказала Олександра Решмеділова.

Вона зазначила, що це відбувається незважаючи на те, що взимку холодний період і навіть просто на вулиці постояти проблематично.

“Але так складається історично, що саме в ці періоди зазвичай українське суспільство максимально протестно налаштоване. Чи можуть бути обґрунтування для масових протестів? Однозначно можуть. У нас непроста ситуація в енергетиці, у нас багато говорять про те, що буде не лише холодна осінь, а й холодна зима. Тобто опалювальний сезон може подавати сюрпризи вкрай неприємні. Можуть бути блекаути, коли в нас може вимикатися світло. Віялові відключення”, - додала Решмеділова.

За її словами, також ці дні є пам'ятними датами попередніх революцій, що може підбурювати людей до третього Майдану.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

“Чи закипить це, чи буде температура для цього, і чи буде кількість людей, які виходять на Майдани, достатньою для революційних змін?”, - підкреслила політолог.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі пояснив, чому Майдан через провал справи “вагнерівців” – малоймовірний.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олексій Якименко виявив закономірність революційного процесу в Україні.