Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Європейський Союз – це об'єднання економічно-політичне, а якихось безпекових механізмів ЄС не має. Питання енергетичної безпеки та прав людини – це все питання Європейського Союзу. Проте якщо ми говоримо про військову безпеку, про танки, зброю та армії, то це все НАТО. Тому що НАТО – це міжурядова інституція, яка об'єднує країни, які входять до Європейського Союзу. І щодо підтримки України тут дуже важлива підтримка НАТО», - підкреслив він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Джердж сказав, що рішення щодо підтримки України в НАТО було. Ми бачимо зараз зростання присутності в Чорному морі окремих країн членів НАТО, підкреслив він, нам потрібно патрулювати повітряний простір, можливо, разом з нашими спільними партнерами і це було б чудово, і інші варіанти посилення безпеки. Ми повинні показати агресору РФ, впевнений він, що ми готові боротися за свободу та незалежність. І всіма можливими способами, акцентував він, нашими внутрішніми ресурсами та з залученням наших партнерів.

«РФ повинна відчувати, що ми не сидимо склавши руки, а ми серйозно дбаємо про свою безпеку. Для нас нічого нового тут не може бути, бо війна йде вже сім років кожен день, частина територій України захоплена. І для нас війна кінчиться тоді, коли ми звільнимо повністю наші території і не раніше. Тому тут потрібно, щоб оборонно-промисловий комплекс працював ефективно як годинник. Тому треба дати українському приватному сектору теж брати участь у виготовленні військово-технічного спорядження та можливості експорту для них», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Нагірний розповів, до чого готуватися Україні у зв'язку з проведенням окупантами воєнних зборів на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв назвав наслідки для Росії у разі військової ескалації на Донбасі.