Про це він розповів у програмі «100% Лямець».

«Безробіття означає, що людина не потрапляє до числа тих, кому готові платити гроші. Чому не потрапляють? Тут починаються нюанси, тому що в країні, де є багато безробітних, все одно є дуже багато людей, які працюють: офіційно чи неофіційно, але вони є», - сказав Лямець.

За словами експерта, безробіття – це період, який переживає кожна людина у своєму житті хоч раз. Як зазначив Лямець, безробіття в позитивному прояві потрібне, щоб людина набралася сил і знайшла заняття, за яке платитимуть.

«В ідеалі потрібно прагнути японської моделі, де японці перфекціоністи намагаються поєднати те, що мені подобається, що я найкраще вмію, на що є попит і за що мені готові платити гроші. Тоді виникає певний сплав і з того часу робота перестає бути роботою, а перетворюється на щось, що я люблю, а ще мені за це платять гроші, і цим я приношу користь усім оточуючим», - зазначив Лямець.

На думку експерта, даний погляд передбачає, що роботи як такої не існує, а є лише реалізація людини.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Лямець розповів, як штучно занижуються показники інфляції.

Також, як Знай.ua повідомляв, Сергій Лямець заявив, що близько 1,5% українців мають денний дохід менший за 1$.