Про це вона розповіла у новому випуску програми «Акценти» із ведучою Тетяною Резвін.

«Парламент – це платформа для дискусії, це найкращий спосіб, де можна щось покращувати і робити щось хороше. Є вже маленькі кроки, які ми зробили, – це закон про «Меценатську діяльність у сфері фізичної культури та спорту», на який чекали вже 25 років. І поступовими кроками ми покращуватимемо Податковий та Митний кодекс. Будемо робити зміни, щоб для нашого спорту було більше коштів, спонсори вкладали гроші в спорт, і у нас йшов розвиток», - розповіла Саладуха.

Саладуха сказала, що зараз на розгляді у першому та другому читанні два законопроєкти про антидопінг. До цього ж закону йде доповнення про антидопінгову лабораторію, повідомила вона, яка буде сертифікована, тестуватиме в Україні проби, бо це дуже великі гроші. Раніше було так, заявила вона, що спортсмени здають допінг-пробу, її вивозять до Польщі або Німеччини і там її тестують. За період змагань потрібно чотири проби, одна в середньому коштує 400-600 євро за одну пробу, підкреслила вона, і ви розумієте, які божевільні гроші ми на це витрачаємо.

«А якщо в Україні буде сертифікована лабораторія з допінг-проб, то гроші не будуть йти з країни, і ми створюватимемо умови, робочі місця», - резюмувала Саладуха.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дмитрук розповів про складності під час створення ТСК з розслідування смерті Антона Полякова.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитрук назвав Разумкова одним із найкращих спікерів Верховної Ради.