Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube з Розалією Романовою.

«Цифра чотири випромінює жовтий колір і вона співвідноситься з нашою чакрою, яка називається маніпура. Ця чакра знаходиться у нас у сонячному сплетінні і це така чакра сили, місце збирання. Цифра чотири знаходиться внизу квадрата Піфагора і це найнадійніше місце. Четвірка – це стабільність, порядок, здоров'я та вміння керувати своїм тілом», - розповіла Романова.

Романова сказала, що зазвичай жінки з цифрою чотири дуже добре готують, вміють чудово шити і їх ніхто не вчив цьому, воно якось прийшло до них саме. Такі жінки добре володіють своїм тілом у плані танців, вважає вона, і чудово співають. Все, що потрібно робити руками та іншими частинами тіла, повідомила вона, це все знаходиться у цифрі чотири. Крім того, люди, у яких є четвірка, люблять, підкреслила вона, щоб у житті були правила.

«Людям із цифрою чотири незатишно жити без правил. Їм потрібно, щоб хтось дав закон, оголосив його, і за цим законом вони добре живуть. Вони хороші члени команди та гравці в команді. З четвіркою людина може працювати у колективі. Але є і негативне у цієї цифри, люди можуть бути занадто консервативні, їх важко зрушити з місця і не можна нав'язати нічого не за правилами. А якщо в даті народження всі ваші цифри складаються в четвірку, це значить ваше керуюче число», - резюмувала Романова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.