Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

Він зазначив, що у 2015 році Європа пережила найбільшу емігрантську кризу з часів Другої світової війни, і тоді 400 тисяч мігрантів прибули до Європи, яка була шокована появою такої кількості біженців.

Подорожній розповів, що тоді ЗМІ поширили фото загиблого хлопчика, тіло якого було винесено на турецький берег, і який загинув як і майже усі члени його сім’ї під час спроби перебратись з рідної землі до ситої Європи. За його словами, після цього фото Європа занурилась в людяність, яка коштувала кілька мільярдів доларів, а головне проблеми, які європейські країни змушені розв’язувати досі.

«Основні міграційні маршрути пролягають через Балкани та Апенніни, та для більшості мігрантів кінцевим маршрутом є Німеччина», - зазначив Подорожній.

Він порівняв цей пункт призначення біженців з Ельдорадо, а також додав, що цього року з’явився новий маршрут міграційних потоків до Європи, який знаходиться в Білорусі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Невизнаний президент Лукашенко створив велику проблему на Польському кордоні. Вже не викликає жодних сумнівів, що Лукашенко під опікою Путіна організовано почав звозити біженців з Близького Сходу з чіткою метою влаштувати напруженість на кордонах ЄС. Для Лукашенка ця напруженість є способом продемонструвати силу та здатність управляти процесами після невдалих виступів білорусів минулого року», - вважає Подорожній.

Як повідомляв Знай.ua, Жорін пояснив, що мігрантська криза в Польщі – лише початок російської агресії.

Також Знай.ua писав про те, що Нацкорпус запропонував Польщі допомогу з навалами мігрантів.