Про це він розповів у прямому ефірі програми «Прогноз».

«Це буде процес, за якого звалиться вся стара економічна модель. Впаде фактично олігархічна республіка. Не багато варіантів: повна приватизація чи повна націоналізація – такою буде виделка», - зазначив Бізяєв.

За словами експерта, Україні вже вдавалося вийти із колосальної кризи 1998 року. Політолог зазначає, що йому запам'яталася тоді поява можливості взяти кредит на квартиру, і що нерухомість на вторинному ринку подорожчала вп'ятеро за півтора року. Далі експерт висловився з приводу того, чи можуть якісь сили витягнути нашу країну на кращі позиції.

«Вони формуються. Є запит суспільства і є люди, але вони не структуровані і часто вони не вірять, що це можливо. Чим далі, тим більше переконуюсь у тому, що у нас є світло наприкінці тунелю, а не поїзд, що летить на зустріч», - сказав Бізяєв.

На думку політолога, треба чекати – поспішні висновки робити не можна і, як зазначив експерт, одразу оцінити ситуацію неможливо, бо згідно із законами політики є речі, які не можна одразу розголошувати.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв пояснив, у якому разі варто очікувати на зміцнення долара.

Також Знай.ua публікував слова Михайла Чаплиги: Нам кажуть, що шістсот британських спецназівців буде чомусь розміщено в Україні.