Про це він розповів у програмі «Прогноз».

Передусім експерт зазначає, що Єлизавета ІІ є однією із ключових фігур, що забезпечує геополітичний баланс у світі. «У нас мало розуміють роль і значення британської королеви у світі», - підкреслює він.

Тим не менш, каже Бізяєв, королеві Великобританії вже 95 років і вона досі залишається на престолі, тому що еліти не змогли визначитися із її наступником. Як він пояснює, правління Чарльза призведе до загострення, він прихильно ставиться до ідеї зменшення чисельності людей, безумовного масового доходу та життя у матриці. Натомість Вільям, розповідає експерт, радше намагається знайти компроміс.

Самі є британські еліти, каже він, хочуть відродити Британську імперію, але ціна методів Чарльза для цього надто висока. «Ситуація всередині британських еліт 50 на 50, тож бабусю Лізу вже 4 роки не відпускають на заслужений відпочинок», - підсумовує Бізяєв.

Отже, констатує політолог, допоки еліти Великобританії не можуть обрати, хто стане спадкоємцем англійського престолу, його доводиться займати Єлизаветі ІІ. «Бабусі Лізі, яка ще пам'ятає Сталіна, доводиться працювати: це показує, на якому високому рівні знаходиться британська медицина – їй, на секундочку, 95 років», - зауважує Бізяєв.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якубін поділився своїми міркуваннями щодо концепції Європейського Союзу.

Також Знай.ua писав про те, що Нагірний розповів про наміри Британії та Швеції надати свою допомогу Україні.