Його слова прозвучали у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Якщо підприємці не можуть організувати власний протест, то хто тоді може? Звичайно, ми самі скидаємося. У нас чи не єдина громадянська організація, яка має публічні відкриті рахунки. Будь-яка людина може зайти на сайт «ПриватБанку», ввести код ЄДРПОУ та переглянути рух грошей за нашими рахунками. Можна подивитися, хто переказав нам гроші та на що ми їх витратили. У нас все прозоро, і я від початку вибудовував систему саме так. Я з досвіду знаю, що гроші – дуже хитка субстанція, на тлі якої постійно виникають конфлікти», - каже гість програми.

За його словами, він з першого дня існування організації вимагав публічності та прозорості у фінансових питаннях.

«Це одне з тих питань, які розділили нас із нечистими на руку колегами. Адже люди бувають різними: хтось йде в рух, щоб боротися, а хтось – щоб збагатитися», - зазначає Сергій Доротич.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявляв, що якщо влада не дослухається вимог ФОПів, то вони підуть у тінь.

Також Знай.ua повідомляв, що на думку Доротича, найприбутковіший бізнес в Україні – це перебування у владі.