Свою думку він висловив в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«З формального погляду Верховна Рада у 2019 році значно оновилася. І це скликання парламенту, і минуле демонструють дуже високий рівень поновлення. Якщо використати віковий фактор, то видно, що середній народний депутат помолодшав. Побільшало жінок, а в нинішньому скликанні Ради є навіть перший афроукраїнець. Тобто за формальними критеріями зміни йдуть. Але однопартійна більшість у Верховній Раді – це унікальний момент із 1991 року. Досі нікому не вдавалося те, що вдалося зробити Зеленському та «Слузі народу»», - зазначає політолог.

Він також торкнувся фінансової сторони діяльності парламенту.

«Кожен депутат отримує певну статтю, пов'язану із бюджетним фінансуванням. Кожний день роботи Верховної Ради коштує для платників податків близько 10 мільйонів гривень. Депутати збираються, ходять, натискають на кнопочки - а фінансування весь цей час іде. Це не мало. Сюди входять і зарплати співробітників апарату та експертно-аналітичного управління, і самих депутатів – зараз вони отримують за місяць близько сорока тисяч гривень», - каже Олексій Якубін.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що Венеціанська комісія стала частиною риторичної війни.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Якубіна, є різні концепції Європи.