Про це він розповів у своїй програмі «Контрольний удар».

Ялі зазначив, що пресмарафон президента став головним інформаційним приводом останніх днів. За його словами, при його перегляді впадала в око зайва емоційність президента, який і раніше не завжди стримував емоції під час спілкування з журналістами.

«І якщо з Шустером Зеленський ще намагався стримуватися, то коли черга дійшла до головного редактора «Цензор.нет» Юрія Бутусова, «планка» остаточно впала», - вважає Ялі.

На його думку, тактика полягала в тому, щоб приголомшити журналістів закидом «сенсації» про підготовку держперевороту, а також відвести дискусію в потрібне русло, відволікаючи від заготовлених незручних питань працівниками медіа. При цьому політолог відзначив одну з найгарячіших суперечок на цьому пресмарафоні – розмову Зеленського з Юрієм Бутусовим.

«Винні і перейшли межу дозволеного обоє. Не може президент держави спілкуватися з журналістами у такій манері. Але й журналісти повинні дотримуватись рамок пристойності у спілкуванні з главою держави та шанобливо ставитися до своїх колег. На жаль, це вже тренд і нічого хорошого Україні як державі він не несе», - зазначив Ялі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олег Саакян розповів про рейтинги політичних партій в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Андрій Золотарьов розповів про становище «Батьківщини» та «Європейської солідарності».