Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«Кожна нова влада краде все більше. Зараз, коли в країні проблем сила-силенна, на утримання чиновників може якось урізати витрати? Ні, ви що? Це питання навіть не обговорюється. А те, що грошей не вистачає виплатити людям пенсії у грудні, це нічого страшного», - каже Котенкова.

Журналістка навела на приклад, що у Міністерстві юстиції – 9 заступників міністра, у голів ОДА – 5-7, у міських голів – від 14, як у Києві, до 9 – у багатьох обласних центрах. Вона пояснила, що один такий начальник – це щонайменше дві особи, які забезпечують його діяльність та один службовий автомобіль.

«Чого тільки не передбачили для свого піару чиновники. Так ось, на свої медіа, наприклад, Київська міська влада планує виділити понад 200 млн грн на рік, Вінницька – понад 20 млн. Загалом по країні на чиновницькі медіа – не менше мільярда. Вдумайтеся, гроші платників податків на піар влади», - заявила Котенкова.

При цьому, зазначила журналістка, парадоксально те, що Україна при цьому бере гроші у борг на боротьбу з пандемією та лікування коронавірусу, оскільки бюджетних грошей не вистачає.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Амелін прогнозує посилення хаосу на світових ринках: «Ковід нікуди не пішов».

Раніше Знай.ua повідомляв думку Дубини, що українці будуть терпіти непопулярні заходи уряду до пори до часу: «Ми встаємо на диби».