Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Центр Разумкова опублікував дані соціологічних досліджень з похибкою понад 2%, що 49,6% у Зеленського і 50,4% у Разумкова. Тобто, якщо Разумков гіпотетично виходить у другий тур, то має шанси перемогти у другому турі всіх, хто з ним туди потрапить. Тепер завдання у Разумкова потрапити у другий тур. І тут питання як Разумков буде себе позиціонувати та чи отримає він стільки довіри, щоб рости. Як він буде вести компанію та будувати партію, тут є купа факторів», - підкреслив Клочок.

Експерт сказав, що у Разумкова сто відсотків є потенціал росту, тому що він забирає дуже багато голосів саме у Зеленського. А виборець Зеленського - це центрист, який розчарувався, вважає він, тому частина виборців залишиться в нього, частина буде мігрувати кудись. І одним із таких пунктів буде Разумков, впевнений він, але якщо з’явиться хтось на кшталт Разумкова, то й туди буде перетікання голосів. Не виключно, що можуть запустити ще одного кандидата, гадає він, щоб потенційно він відбирав голоси у Разумкова.

«А з Порошенком Зеленському зручно, бо в нього він без проблем виграє у другому турі. На сьогодні це доконаний факт. Рейтинг Порошенка росте не так, як хотілося б, так він стабілізував своє електоральне поле та зберігає його. Тому це питання воно цікаве в цій частині, тому що воно привнесло інтригу. Бо сьогодні з’являється той кандидат, який готовий змагатися з Зеленським в другому турі. Проблема тільки одна, як туди потрапити», - резюмував Клочок.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, нардеп Артем Дмитрук заявив, що він вважає Разумкова одним із найкращих спікерів Верховної Ради.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що нардеп Артем Дмитрук пояснив, чому "слуги" виключили його із фракції.